Za paciente

Vas je zobozdravnika že od nekdaj strah?

Večina primerov dentalne fobije korenini v neprijetni izkušnji iz otroštva. To lahko razumemo, vendar so tovrstni strahovi dandanes v celoti odveč, saj je v sodobni dentalni medicini in s pomočjo najnovejših lokalnih anestetikov mogoče tako rekoč vse posege opraviti povsem brezbolečinsko.

Zato vas prijazno vabimo k obisku naše sodobno opremljene ordinacije, kjer se boste ob prijaznem in strokovnem osebju ter v prijetnem okolju počutili tako sproščeno, da bo vsak strah kaj kmalu pozabljen.

Za več informacij nam pišite na e-naslov info@zobar.org ali nas pokličite na tel. 070-640-753. Z veseljem se vam bomo posvetili.

Naša prednost: GARANCIJA

Pri Gdentalu vam zagotavljamo kvaliteto opravljenih storitev, zato vam na vsa svoja dela dajemo od 2 do 5 let garancije.

Načrt zdravljenja oziroma sanacije vaše ustne votline ob prvem zobozdravniškem pregledu, ki je brezplačen, izdelamo skupaj z vami. Aktivno ste vključeni v vsaki fazi njegovega nastajanja. Kot strokovnjaki vam predstavimo dejansko stanje, opišemo možne strategije reševanja težav in razložimo ter argumentiramo njihov potek ter pričakovane rezultate, vse dokončne odločitve glede zdravljenja in njegove izpeljave pa so seveda vaše.

V Gdentalu izvajamo vrhunske zobozdravstvene storitve po najnovejših metodah dela, ki sledijo vsem aktualnim področnim smernicam, trendom in doktrini. Tako vam v naši samoplačniški ordinaciji omogočamo:

• takojšnjo obravnavo brez čakalnih vrst,
• brezplačen prvi zobozdravniški pregled
• klasično – konzervativno in estetsko zobozdravstvo,
• personaliziran načrt zdravljenja, prilagojen vašim željam, potrebam in kliničnemu stanju,
• vrhunske strokovnjake z izkušnjami iz Slovenije in tujine,
• najkakovostnejše materiale,
• lastno najsodobnejšo opremo.