Varovanje osebnih podatkov

Podjetje Gdental d.o.o. se zavezuje k varovanju zaupnosti, dostopnosti in celovitosti osebnih podatkov uporabnikov spletnega mesta. Zbrane osebne podatke bo podjetje Gdental d.o.o. zbiralo in obdelovalo skladno z določenim namenom in okvirom obdelave, podatke pa ustrezno fizično in logično varovalo. Osebne podatke, ki jih posamezniki posredujejo na podlagi osebnega soglasja, Gdental d.o.o. obdeluje do posameznikovega podanega nedvoumnega preklica dovoljenja uporabe. Zbrani podatki se ne prenašajo v tretje države ali druge organizacije.

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov, ki jih na kakršenkoli način pridobimo od uporabnika (preko spletne strani, po elektronski pošti, preko telefona ipd.) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) ter Splošni uredbi o varstvu podatkov (GDPR).

Vsi pridobljeni podatki bodo obravnavani tajno in izključno uporabljeni za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov v zvezi z prodajo in pošiljanjem blaga ali opravljanja storitev in za ostale potrebe poslovnega komuniciranja.

Dostope do podatkov podjetja Gdental d.o.o. omogoča in odobri le pooblaščenim zaposlenim osebam.

Podjetje Gdental d.o.o. zbranih osebnih podatkov ne uporablja za izvajanje avtomatiziranega odločanja ali profiliranja posameznikov.

V primeru morebitnih vprašanj glede uporabe in obdelave osebnih podatkov nam lahko pišete na info@zobar.org.

Kršitve upravljanja in obdelav osebnih podatkov na področju Republike Slovenije obravnava informacijski pooblaščenec Republike Slovenije:

Republika Slovenija
Informacijski pooblaščenec (vezano na varovanje osebnih podatkov)